Diensten

Wij hebben veel specialismen onder één dak!

Gezien wij als mens meestal ons huisdier overleven, maken we ze vaak van geboorte tot het einde mee. In deze periode worden heel wat stadia doorlopen. We merken dat het voor klanten vaak prettig is één vaste dierenarts te hebben, die bij het gehele traject betrokken is. Een dierenarts die niet alleen vakkundig is, maar het dier ook goed kent.

Wij zijn graag nauwlettend bij onze klant en cliënt betrokken gedurende deze hele periode. Omdat onze dienst zeer compleet is, kunnen we vaak direct en snel helpen en hoeven minder klanten door te verwijzen. En dit traject begint al voor u de keuze voor de aanschaf van een dier heeft gemaakt.

Komt u gerust langs voor advies over ras, gedrag, gezondheid of andere vragen die u bezighouden tijdens het oriëntatieproces. Als u de keuze heeft gemaakt, helpen wij u graag op weg om uw dier gezond te houden.

Net als bij mensen begint dit met een gezonde levensstijl. En mocht uw dier iets overkomen, dan biedt onze kennis, ervaring en moderne apparatuur allerlei mogelijkheden uw dier weer gezond te maken. Maar ons streven blijft om dit te voorkomen.

We beschikken over een digitaal röntgen apparaat

Voor het vaststellen van een zwangerschap

Gebitsreiniging en gebitsbehandelingen

We maken gebruik van speciale gasnarcose en moderne bewakingsapparatuur

Bloedanalyse, urine onderzoek, microscopisch onderzoek, ontlastingsonderzoek

Afvallen, diabetes patiënten, puppy's en kittens begeleiding

Specifieke aanpassingen zijn gedaan om te voldoen aan de wensen van de kat

Onderhoudsvoeding, inentingen, gezondheidscheck, ouderen programma, vlooien en wormen bestrijden

Doorzoek de website