Onze diensten

Wij hebben veel specialisme onder één dak!

Echo

Met echografie kunnen afwijkingen in het lichaam van uw dier worden opgespoord met geluidsgolven. Deze zijn voor het menselijk oor niet waar te nemen. Het apparaat wat op de huid van uw dier wordt gezet zendt geluidsgolven uit. De teruggekaatste geluidsgolven (echo's) worden opgevangen en door middel van een computer op een monitor in beeld gebracht.

De echo wordt het meest gebruikt om vast te stellen of uw dier zwanger is. Dit kan worden waargenomen vanaf 28/30 dagen van de zwangerschap. Ook wordt de echo regelmatig ingezet om vast te stellen of uw dier wel of geen blaassteen heeft. Maar ook als uw dier ziek is en we willen kijken hoe de organen eruit zien kunnen we hier de echo voor gebruiken.

Dierenkliniek de Waalsprong beschikt over een echo-apparaat dat is speciaal ontwikkeld voor het maken van echo’s bij huisdieren. Bovendien kan de foto, zoals op de monitor weergeven, worden afgedrukt zodat de klant deze mee naar huis kan nemen.

Voor het maken van hartecho’s hebben we een samenwerkingsverband met een echo specialist die bij die de Lingehoeve in Lienden komt.  We kunnen, in overleg met u, een afspraak daar maken.

 

 

 

 

 

Contact

Carbatinastraat 13
6515 GM Nijmegen
(Oosterhout)
Gelegen tussen Elst en Lent

 

T. 024 - 303 11 01
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

: Dierenkliniek De Waalsprong

 

Laatste berichten

klanten vertellen

Openingstijden

Maandag 8:30 - 19:30 uur
Dinsdag 8:30 - 18:00 uur
Woensdag 8:30 - 19:30 uur
Donderdag 8:30 - 18:00 uur
Vrijdag 8:30 - 19:30 uur
Zaterdag 9:00 - 11:00 uur
Zondag Uitsluitend voor spoedgevallen

We werken alleen op afspraak