Update coronamaatregelen

Update 15-12-2020:

Beste klant,

Volgens het RIVM vallen wij onder de uitgezonderde contactberoepen. Dit betekent dat wij uitgezonderd zijn van verbod en dus gewoon open mogen blijven.
Wij zijn er natuurlijk heel erg blij om dat we nog steeds zo veel mogelijk dieren mogen blijven helpen en behandelen.

Wel willen we iedereen vragen zich te houden aan de maatregelen die gelden binnen onze kliniek:

 

🦠 In de wachtkamer zijn hooguit 4 klanten per keer toegestaan. Dit houdt in dat als u ziet dat er vier mensen staan, we u vragen even buiten te wachten.
🦠 Als u een afspraak bij ons heeft, blijft u als eigenaar wachten in de wachtkamer, de dierenarts of assistente zal uw huisdier ophalen voor het consult*.
🦠Blijf achter de daarvoor bedoelde schermen.
🦠 Draag een mondkapje.
🦠 Houd 1,5 meter afstand tot andere klanten én de medewerkers.
🦠Kom met één bezoeker per dier de kliniek binnen*
🦠Uitsluitend eigenaren zonder klachten passend bij het coronavirus zijn welkom. Bent u ziek, of bent u in een risicogebied (in het buitenland) geweest of hebt u contact gehad met patiënten met een verdenking of een bevestigde corona infectie, vraag dan iemand anders om met uw dier langs te komen.
🦠Tot nader bericht kunnen wij helaas geen thuisvisites doen.

Daarnaast willen we u vriendelijk verzoeken:

🦠Om voor overleg over uw huisdier te bellen mailen of WhatsAppen. Kom dus niet naar de kliniek om te overleggen, dit scheelt weer contact en zorgt ervoor dat een geplande, noodzakelijke afspraak, door kan lopen.
🦠Bij het ophalen/bestellen van medicatie of voer, graag vooraf te bellen, appen of mailen zodat wij kunnen kijken of het op voorraad is en het voor u klaar kunnen leggen. U bent op deze manier zo kort mogelijk in de kliniek.
🦠Bij het afrekenen uitsluitend te pinnen.
🦠Wanneer u uw dier komt wegen, bel dan even van te voren zodat wij plannen wat een geschikt moment is.

* Uitgezonderd euthanasie

Laten we er samen zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen zodat wij uw dier zo goed mogelijk kunnen blijven helpen!

Mocht u informatie willen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te helpen en de vraag te beantwoorden. Alvast bedankt voor uw medewerking!