024 - 303 11 01      06-205 708 85    info@dierenkliniekdewaalsprong.nl

Ons team

Maak kennis met ons team

Ruby Derksen

Ruby Derksen (waarneemster dierenartsassistente):

 

Ik zal mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Ruby Derksen wanneer het nodig is help ik mee bij Dierenkliniek de Waalsprong. Misschien heeft u mij al eens gezien tijdens mijn stage bij deze praktijk.

Al vanaf dat ik kon kruipen bleek mijn liefde voor dieren groot. Als kind kende ik alle honden en katten uit de buurt bij naam, leeftijd en ras en keek ik liever natuurdocumentaires dan kinderprogramma’s. Ik kon geen genoeg van dieren krijgen en dat is tot op heden niet veranderd.

Na mijn middelbare school heb ik de studie Toegepaste Biologie met specialisatie Dierwetenschappen aan de HAS te ’s-Hertogenbosch gedaan en succesvol behaald. Echter had ik nog niet het gevoel dat ik uitgeleerd was en wilde ik meer leren over dieren. Toen vond ik de opleiding tot Paraveterinair en dit was wel echt een eyeopener voor mij. Wat een prachtig, mooi en dankbaar werk in een dierenartspraktijk! Na bij vier praktijken stage te hebben gelopen en veel op school te hebben geleerd wist ik het zeker: ik wil nog een keer door.

Vandaar dat ik mij had ingeschreven voor de opleiding Diergeneeskunde in Utrecht. Helaas ben ik voor dit schooljaar uitgeloot, maar voor volgend jaar schrijf ik mij weer in en hopelijk kan ik dan dus weer verder met studeren, maar dan voor dierenarts.

Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en onze twee katten in Arnhem. Op de foto is ons meisje Toto van inmiddels 5 jaar oud te zien en we hebben nog een heerlijk rood katertje van net 1 jaar oud, genaamd Beamer.

Verder hou ik van gezelligheid met vrienden en/of familie, wandelen of fietsen door de natuur en werken in de horeca. Ik werk hiernaast namelijk ook in de bediening bij een enorm gezellig eetcafé in Arnhem. Mijn dag is pas weer geslaagd als iedereen tevreden en met een warm gevoel en een lach naar huis gaat en ik hoop dat ik dat bij deze dierenkliniek net zo kan waarmaken.

Ik verheug mij erop u en uw dieren snel te ontmoeten bij Dierenkliniek de Waalsprong!

Ruby_foto_1

Doorzoek de website