024 - 303 11 01      06-205 708 85    info@dierenkliniekdewaalsprong.nl

Waarnemers

Fraukje van Doorn

Ik ben Fraukje van Doorn, uw dierenarts van ‘Dierenkliniek De Waalsprong’.

Ik ben geboren en getogen in Arnhem en heb op mijn 18de de Gelderse stad verlaten om mijn kinderdroom te verwezenlijken, namelijk: diergeneeskunde studeren in Utrecht. Althans, “dierenarts worden”, was de droom en de studie de weg er naartoe. Na het behalen van mijn diploma keerde ik terug naar Arnhem en heb daar bijna 6 jaar in een dierenkliniek gewerkt.

Toen mij de kans werd geboden de nog nieuw te bouwen dierenkliniek in de Waalsprong te leiden, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Op deze manier kan ik het vak van dierenarts precies uitvoeren zoals ik dit altijd voor ogen heb gehad. En zo wordt een volgende droom werkelijkheid.

Wat ik het belangrijkste vind is een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven. Ik ben ervan overtuigd dat naast de juiste apparatuur en kennis, met name tijd en aandacht voor het dier en de eigenaar van essentieel belang is. Dit is dan ook precies wat u van mij en de kliniek kunt verwachten.

Ik woon op dit moment samen met mijn vriend en ons zoontje in Beek-Ubbergen. En een dierenarts kan natuurlijk niet zonder dieren dus worden we vergezeld door onze 3 katten (Legolas, Pretu, Tommie) en hond (Daila). Verder ben ik iemand die het liefst actief bezig is. Zo wandel ik veel met Daila en doe ik behendigheidstraining met haar. Daarnaast sport ik als de tijd dit toelaat. Hardlopen, zwemmen en wandklimmen. Een andere passie is het maken van mooie reizen. En ook hier zijn het vrijwel altijd actieve trips.

Ik hoop u uiteraard binnenkort te kunnen verwelkomen in Dierenkliniek De Waalsprong!

Faukje-van-Doorn

Doorzoek de website