Ons team

Maak kennis met ons team

Vére Leensen

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Vére Leensen. Sinds 2020 maak ik met veel plezier, weer onderdeel uit van het team van Dierenkliniek de Waalsprong.

Al van kinds af aan ben ik enorm dol op dieren. Een logische stap was de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente. Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat werken in de dierenkliniek echt mijn passie is. In de dierenkliniek staat naast het werken met dieren, het contact met eigenaren centraal. De veelzijdigheid van het beroep zorgt dat iedere dag leuk en uitdagend is. Voor mij is dit de ideale combinatie!

In 2014 heb ik mijn diploma behaald waarna ik werkervaring heb opgedaan in de verschillende aspecten van het vak. Zo heb ik in een dierenkliniek gewerkt maar ook heb ik gewerkt bij een communicatie adviesbureau voor dierenartsenpraktijken. Uiteindelijk ligt mijn hart toch bij het werken in de dierenartsenpraktijk en kreeg ik de kans om deel uit te maken van het team van Dierenkliniek de Waalsprong.

Samen met mijn vriend en hond woon ik in Arnhem, lekker dicht bij het bos en de Veluwe, waar de hond zich iedere dag weer goed vermaakt.

Hopelijk tot ziens bij Dierenkliniek de Waalsprong!

Vere vor social media

Doorzoek de website