024 - 303 11 01      06-205 708 85    info@dierenkliniekdewaalsprong.nl

Ons team

Maak kennis met ons team

Vére Leensen

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Vére Leensen. Het zou kunnen dat u mij in het verleden al eens gezien heeft in de kliniek maar nu mag ik het team van Dierenkliniek de Waalsprong écht weer komen versterken.

Al van kinds af aan ben ik enorm dol op dieren. Een logische stap was de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente. Op de opleiding kwam ik erachter dat werken in de dierenkliniek echt mijn passie is. In 2014 heb ik mijn diploma behaald waarna ik werkervaring heb opgedaan in de verschillende aspecten van het vak. Zo heb ik in een dierenkliniek gewerkt maar ook heb ik bij een communicatie adviesbureau gewerkt voor dierenartsenpraktijken.

In de dierenkliniek staat naast het werken met dieren, het contact met eigenaren centraal. Daarbij zorgt de veelzijdigheid van het beroep dat iedere dag leuk en uitdagend is. Voor mij is dit de ideale combinatie!

Samen met mijn vriend, hond en kat woon ik in Arnhem. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om u en uw huisdier te ontmoeten!

vere

Doorzoek de website