024 - 303 11 01      06-205 708 85    info@dierenkliniekdewaalsprong.nl

Ons team

Maak kennis met ons team

Tim Janssen

Graag wil ik me even aan u voorstellen: ik ben Tim Janssen één van de dierenartsen in dierenkliniek de Waalsprong.

Ik ben opgegroeid in Groesbeek tussen de dieren en heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad. Tijdens mijn studie ben ik naar Utrecht verhuisd en ben na mijn studie nog 2 jaar daar blijven wonen. In Utrecht heb ik het altijd erg naar mijn zin gehad maar toch heb ik heimwee gekregen naar de plek waar ik ben opgegroeid. Na mijn studie heb ik bij een aantal praktijken in het zuiden van het land gewerkt en bij de Universiteit Utrecht, maar vanaf september 2015 ben ik de nieuwe dierenarts bij dierenkliniek de Waalsprong.

Hoge kwalitatieve diergeneeskundige zorg en persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik heb mezelf verdiept in de interne geneeskunde, dermatologie, fertiliteit en echografie. Met veel plezier en enthousiasme probeer ik ingewikkelde patiënten te behandelen en de eigenaren goed te ondersteunen. Wat diergeneeskunde voor mij zo ontzettend leuk en interessant maakt is het persoonlijk contact met alle baasjes van onze patiënten. Persoonlijk contact en goede begeleiding vind ik erg belangrijk en dit zal u ook merken tijdens de bezoeken aan onze kliniek.

Momenteel woon ik weer in Groesbeek waar ik binnenkort ga samenwonen met mijn vriendin. Als hobby houd ik me bezig met het fokken van Dahomey koeien. Daarnaast heb ik uiteraard naast mijn zijde mijn trouwe viervoeter Jessy de Mechelse herder. Naast mijn drukke bezigheden op de praktijk heb ik gelukkig altijd nog tijd over om te sporten. Mijn favoriet is hardlopen door de bossen, maar op de mountainbike of in het zwembad ben ik ook met enige regelmaat te vinden.

Hopelijk zien we elkaar spoedig in de dierenkliniek de Waalsprong.

Tim_Janssen

Doorzoek de website