024 - 303 11 01      06-205 708 85    info@dierenkliniekdewaalsprong.nl

Ons team

Maak kennis met ons team

Desiree Pellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Desiree Pellen en ik ben een van de assistentes bij Dierenkliniek De Waalsprong.

Van jongs af aan ben ik al gek op dieren en wist dus al snel dat ik dieren wilde helpen. Dierenartsassistente leek me daarom de perfecte baan.
In 2015 heb ik mijn diploma behaald op het Helicon te Nijmegen. Na een super leuke stage bij de Waalsprong kon ik gelukkig al snel aan de slag als assistente.

Het contact met de dieren en hun baasjes vind ik erg belangrijk, daarom neem ik ook de tijd om het dier op z’n gemak te stellen en de vragen van eigenaren te beantwoorden.

Een aantal van u zal me misschien al kennen. Ik woon namelijk op 5 minuten lopen van de praktijk. Samen met mijn hondje Kyra ben ik vaak in de wijk te vinden. Thuis hebben we ook nog een heel lief konijntje Buddha die zich meer gedraagt als een kat (’s avonds lekker op de bank liggen vindt hij heerlijk).

In m’n vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden, want paardrijden is een van mijn grootste hobby’s. Verder vind ik het heerlijk om een lekkere wandeling met onze hond te maken, te shoppen en te zwemmen.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Dierenkliniek De Waalsprong!

desireeenkyra

Doorzoek de website