Ons team

Alan Hof

Mijn naam is Alan Hof. De hele maand oktober ben ik dagelijks in de Waalsprong aanwezig. Daarna zal ik één vaste dag aanwezig blijven om het team aan te vullen. Ik kijk er naar uit om in dit mooie pand aan het werk te gaan.
Dierenarts zijn is misschien wel het mooiste beroep dat er is. Werken met mensen en dieren, het is allebei erg leuk. Voor mij betekent het werken met honden, katten, konijnen en andere kleine dieren elke dag weer een enorme uitdaging en ga ik nog altijd met evenveel plezier naar de kliniek. Thuis hebben we uiteraard ook dieren, hoe kan het ook anders. Sinds kort is er weer een Mechelse herder in de familie, daarnaast wonen ook twee gerbils, drie konijnen, een kat en een Teckel bij ons.
Het doen van de spreekuren blijft een uniek onderdeel van ons beroep. Naast al die vele verschillende dieren ontmoet je uiteraard ook veel eigenaren. Met de meesten ontstaat in de loop van de tijd een bijzondere band. Een dierenarts is meer dan alleen een arts voor dieren, zo heb ik het altijd gezien en beleefd.
Gezelschapsdierenarts ben ik sinds 1997. Eerst heb ik vier jaar met veel plezier gewerkt in een gezelschapsdierenkliniek in Brabant. Toen was het tijd voor een nieuwe stap en in 2001 ben ik bij Lingehoeve Diergeneeskunde Lienden gaan werken.
In onze kliniek in Lienden zijn de disciplines paarden, landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren geheel zelfstandig werkend. Daardoor kunnen we ons ontplooien in allerlei vakgebieden. Zelf ben ik mij in de loop der jaren gaan toeleggen op verschillende operaties en op het maken van echo’s.
Vanaf nu ben ik dus ook zeer regelmatig bij Dierenkliniek de Waalsprong te vinden, waar ik me als een vis in het water voel. Een super leuk, ervaren en enthousiast team.
Tot ziens in Dierenkliniek de Waalsprong!
Alan Hof

Doorzoek de website