Shirley Roosen

Shirley Roosen (waarneemster dierenarts):


Geboren en getogen op het Drentse platteland, ben ik na mijn studie diergeneeskunde in België gevolgd te hebben, in de Achterhoek terecht gekomen.
De liefde voor dieren is er bij mij met de paplepel ingegoten en al snel was duidelijk dat ik graag dieren beter maakte, waarbij geen onderscheid gemaakt werd tussen een mus of een paard.
Ik woon met mijn man Wouter en onze dreumes Beer op een klus boerderij die wij zelf gek scherend ' onze kinderboerderij ' noemen. Ons huishouden bestaat uit 2 honden ( Seri, Nanuq), 2 katten (Selasa, Biruh), 3 paarden ( Marnix, Doutze, Enough ), te veel konijnen die allemaal een naam hebben, 2 geiten ( Spiker, Didie), kippen, duiven en er komt vast nog meer bij, want soms logeert er een patiënt bij ons als het nodig is.

Foto Shirley

 

Naast het zorgen voor onze dieren rijd ik paard, lees ik graag een goed boek, hou ik erg van reizen waarbij de Afrikaanse landen mijn voorkeur hebben, en in de winter maanden wordt er veel met onze honden gewandeld.
Mijn interesse ligt vooral bij de interne geneeskunde en chirurgie in al zijn facetten. Mijn motto in de praktijk is dat ik graag de zorg aan uw dier wil bieden, die mijn eigen dieren ook krijgen.

Contact

Carbatinastraat 13
6515 GM Nijmegen
(Oosterhout)
Gelegen tussen Elst en Lent

 

T. 024 - 303 11 01
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

: Dierenkliniek De Waalsprong

 

Laatste berichten

klanten vertellen

Openingstijden

Maandag 8:30 - 19:30 uur
Dinsdag 8:30 - 18:00 uur
Woensdag 8:30 - 19:30 uur
Donderdag 8:30 - 18:00 uur
Vrijdag 8:30 - 19:30 uur
Zaterdag 9:00 - 11:00 uur
Zondag Uitsluitend voor spoedgevallen

We werken alleen op afspraak