Ons team

 

Sharon van Wessel

Sharon-van-Wessel-assistentGraag wil ik mij even aan u voorstellen: ik ben Sharon van Wessel één van de assistentes in dierenkliniek de Waalsprong.

Al vanaf mijn kindertijd weet ik dat ik met dieren wil werken. De keuze voor de opleiding paraveterinair was voor mij ook een logische. De afgelopen 4 jaar heb ik samen met Fraukje van Doorn in Arnhem bij een praktijk gewerkt. Hier heb ik veel ervaring op gedaan: van het ontvangen van baasjes van zieke dieren tot het assisteren bij operaties. Ik vond het altijd erg fijn om met Fraukje samen te werken. Ik ben daarom ook blij dat ik weer samen met haar in de nieuwe praktijk aan de slag kan gaan. Bovendien is dit een kans om een stap verder te zetten in mijn carrière. Wat ik zie als een geweldige uitdaging.

Als assistente zal ik de eigenaren en hun dieren als eerste ontvangen. Ik vind het dan ook heel belangrijk om hen allebei een goed gevoel te geven, een gevoel van vertrouwen. Ik zal dan ook een luisterend oor zijn en open staan voor een ieder die de praktijk binnen komt.

Ik woon samen met mijn vriend in Arnhem. In onze vrije tijd gaan we graag wandelen met onze Engelse springer Vito. Daarnaast hou ik van koken en maak ik graag mooie reizen.

Ik hoop u in de toekomst te ontmoeten in onze praktijk!

 

 

 

Contact

Carbatinastraat 13
6515 GM Nijmegen
(Oosterhout)
Gelegen tussen Elst en Lent

 

T. 024 - 303 11 01
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

: Dierenkliniek De Waalsprong

 

Laatste berichten

klanten vertellen

Openingstijden

Maandag 8:30 - 19:30 uur
Dinsdag 8:30 - 18:00 uur
Woensdag 8:30 - 19:30 uur
Donderdag 8:30 - 18:00 uur
Vrijdag 8:30 - 19:30 uur
Zaterdag 9:00 - 11:00 uur
Zondag Uitsluitend voor spoedgevallen

We werken alleen op afspraak