Onze diensten

Wij hebben veel specialisme onder één dak!

Gezien wij als mens meestal ons huisdier overleven, maken we ze vaak van geboorte tot het einde mee. In deze periode worden heel wat stadia doorlopen. We merken dat het voor klanten vaak prettig is één vaste dierenarts te hebben, die bij het gehele traject betrokken is. Een dierenarts die niet alleen vakkundig is, maar het dier ook goed kent.

Wij zijn graag nauwlettend bij onze klant en cliënt betrokken gedurende deze hele periode. Omdat onze dienst zeer compleet is, kunnen we vaak direct en snel helpen en hoeven minder klanten door te verwijzen. En dit traject begint al voor u de keuze voor de aanschaf van een dier heeft gemaakt.

Komt u gerust langs voor advies over ras, gedrag, gezondheid of andere vragen die u bezighouden tijdens het oriëntatieproces. Als u de keuze heeft gemaakt, helpen wij u graag op weg om uw dier gezond te houden.

Net als bij mensen begint dit met een gezonde levensstijl. En mocht uw dier iets overkomen, dan biedt onze kennis, ervaring en moderne apparatuur allerlei mogelijkheden uw dier weer gezond te maken. Maar ons streven blijft om dit te voorkomen.

Contact

Carbatinastraat 13
6515 GM Nijmegen
(Oosterhout)
Gelegen tussen Elst en Lent

 

T. 024 - 303 11 01
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

: Dierenkliniek De Waalsprong

 

Laatste berichten

klanten vertellen

Openingstijden

Maandag 8:30 - 19:30 uur
Dinsdag 8:30 - 18:00 uur
Woensdag 8:30 - 19:30 uur
Donderdag 8:30 - 18:00 uur
Vrijdag 8:30 - 19:30 uur
Zaterdag 9:00 - 11:00 uur
Zondag Uitsluitend voor spoedgevallen

We werken alleen op afspraak