Maandthema's

Iedere maand heeft Dierenkliniek een maand thema met daarbij interessante acties! Bekijk snel onze actuele actie, voordat het te laat is!

Geschreven door

De Maand december hebben wij weer een nieuwe actie!


De jaarwisseling komt er alweer aan. Voor dieren is dit niet altijd een positieve ervaring. Het vuurwerk kan leiden tot veel angst. Mede daarvoor zijn er Feliway en Adaptil. 

De actie:

10% korting op alle producten van Feliway en Adaptil

Feliway en Adaptil geven Feromonen af die een geruststellend gevoel geven voor uw hond of kat. het is klinisch bewezen dat het helpt stress te verminderen bij het horen van de harde vuurwerkgeluiden.

 

Voor andere tips om vuurwerkangst te voorkomen hier.

Vraag voor meer informatie één van onze assistentes.

 

feliway

Geschreven door

Door betere diergeneeskundige zorg en betere voeding worden honden en katten steeds ouder. Kleine honden die ouder zijn dan 8 jaar en grote honden die ouder zijn dan 5 jaar vallen al in de groep van de seniorenhonden. Katten die ouder zijn dan 8 jaar vallen in de groep van de seniorenkatten. Uit recent onderzoek is gebleken dat de gemiddelde leeftijd van een kat in Nederland de laatste 10 jaar met 15% is toegenomen. Een seniorhond heeft meer risico op het ontwikkelen van ouderdomsziekte zoals nier- en leverfalen, artrose, hartklachten en dementie. Senioren katten hebben meer risico op het ontwikkelen van ouderdomsziekten zoals nierfalen, overmatige schildklierfunctie, suikerziekte en een hoge bloeddruk. Tijdens de jaarlijkse controle wordt uw hond of kat helemaal nagekeken en gecontroleerd. Echter is het niet altijd mogelijk om een duidelijke aanwijzing te krijgen of er sprake is van een ouderdomsziekte. Daarom bieden wij een seniorencheck aan om deze ouderdomsziekte eerder op te sporen en beter te kunnen behandelen. Want hoe eerder de diagnose wordt gesteld, hoe beter deze aandoening is te behandelen. Het seniorenconsult bij de hond bestaat uit bloedonderzoek en urineonderzoek. Het seniorenconsult bij de kat bestaat uit een bloeddrukmeting en urineonderzoek. Op de website onder het kopje dieren staat meer informatie over de seniorenconsulten. Deze maand zijn de senioren consulten zeer voordelig.

Wat zijn de kosten?
Voor de hond zijn de kosten €50,- (normaal: €94,10) en voor de kat €35,- (normaal: € 55,75). Dit is exclusief het standaard consult. Deze maanden krijgt u bovendien 50% korting op het consult in combinatie met de seniorencheck. U betaald dus voor een compleet seniorenconsult voor uw hond (inclusief de aangegeven aanvullende onderzoeken) €70,- en voor uw kat €55,-.

 

Geschreven door

Het vlooien en teken seizoen is weer volop begonnen!

Daarom is het erg belangrijk om de komende tijd uw huisdier weer goed tegen deze ongewenste gasten te beschermen.
Om daar bij te helpen, zijn deze producten in de maanden mei en juni extra voordelig.

Bij aankoop van een doosje van 3 pipetten krijgt u een pipet gratis (3+1 actie).

Pipetten voor de hond zijn een maand werkzaam tegen vlooien, teken en zandvliegen en de pipetten voor de kat zijn een maand werkzaam tegen vlooien

En bij het wormenmiddel krijgt u bij de aankoop van 3 tabletten ook 1 gratis tablet. Ons wormmiddel geeft bescherming tegen alle veelvoorkomende wormen.

Geschreven door
Heeft u al een afspraak gemaakt voor uw konijn?

De maand maart en april betaalt u geen consult kosten bij de inenting van uw konijn. Tijdens de inenting wordt uw konijn uitgebreid nagekeken en krijgt u gezondheidsadvies.

Met het vaccin dat we gebruiken hoeft uw konijn slechts één keer per jaar ingeënt te worden. Deze inenting beschermt tegen de veelal dodelijke ziektes myxomatose en VHD type 1.

Myxomatose wordt overgebracht door stekende insecten. Dit geeft ontstekingen op het lichaam. Deze ontstekingen zitten met vooral bij de oren,ogen,bek en geslachtsdelen.

VHD (viral haemorrhagic disease) is een ziekte die wordt overgebracht door urine van wilde konijnen. Onze eigen konijnen zullen ziek worden door besmet gras,hooi, paardenbloemen etc.

Sinds een aantal jaar is in Nederland een variant van de dodelijke konijnenziekte VHD gediagnosticeerd, namelijk VHD 2. VHD 2 is een variant van het VHD 1 virus. het VHD 2 virus resulteerde in heel Nederland voor plotselinge konijnensterfte. Als kliniek adviseren wij om konijnen ook in te enten tegen VHD 2. Deze inenting is ook een jaar werkzaam. Uiteraard betaald u deze maand bij deze inenting ook geen extra consult kosten.

We hopen u snel te zien!

Contact

Carbatinastraat 13
6515 GM Nijmegen
(Oosterhout)
Gelegen tussen Elst en Lent

 

T. 024 - 303 11 01
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

: Dierenkliniek De Waalsprong

 

Laatste berichten

klanten vertellen

Openingstijden

Maandag 8:30 - 19:30 uur
Dinsdag 8:30 - 18:00 uur
Woensdag 8:30 - 19:30 uur
Donderdag 8:30 - 18:00 uur
Vrijdag 8:30 - 19:30 uur
Zaterdag 9:00 - 11:00 uur
Zondag Uitsluitend voor spoedgevallen

We werken alleen op afspraak